aboutus
Profiel QC

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor elke eenheid van het product van de microgolfbewegingssensor dat wij hebben vervaardigd. 

Alvorens zij van onze fabriek uit verscheept worden, nemen wij reekstests van golfcontrole, lichte controle, opsporingsafstand in gesimuleerde milieuvoorwaarden en zelf-opwindingstest.

De klanten die samenwerking met ons zijn begonnen zouden het gevoel dat moeten hebben wij vragen over de toepassing stellen alvorens wij beginnen over aantallen te spreken. Omdat wij volledig begrijpen de kwesties die de prestaties van een microgolfbewegingssensor konden beïnvloeden zijn niet alleen de hoogte en snelheid van de bewegende voorwerpen, ook over de grootte, plaats, muurmateriaal van het milieu. Zo verzamelen wij al noodzakelijke informatie, bespreken over alle mogelijkheden en simuleren het toepassingsmilieu om de sensoren te testen. 

Als de producten applicated in andere landen zullen zijn, zullen wij zelfs nog meer vragen stellen en zullen een slechtere voorwaarde creëren om de sensoren te testen om te verzekeren wanneer de klanten hen ontvangen, hebben zij veel niet om zich ongerust te maken over. Niet alleen omdat wij totaal begrijpen de loonkosten zo veel hoger zullen zijn dan in China, maar ook omdat wij hopen om de de goede naam en reputatie van onze klanten te beschermen. 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

 

Certificaten
Contactgegevens