aboutus
lopende band

Wij hebben geconcentreerd ons op microgolfbewegingssensor & de intelligente oplossingen van de verlichtingscontrole sinds 2009; ODM & OEM worden verwelkomd.

 

 

 

Met 3 SMT-lijnen met automatische de hoge snelheidsmachines van Panasonic, produceren wij alle sensoren door ons 100% van het zeer vroege stadium. 

Met deskundige exploitanten en wederzijds beheersteam, alle delen van productie reasonablly worden geschikt en goed worden gecontroleerd.

Met het testen 3 ruimte voor gebeëindigde goederen met volledig automatisch het testen materiaal, zullen alle gebeëindigde sensoren geteste 100% vóór uit verscheept zijn.

Met IQC, IPQC, OQC, FQC-team, strikt zal elk deel worden gecontroleerd en 4-5 rondes van inspectie tijdens de gehele productie worden geleid.

Bevestig het concept volledige verantwoordelijkheid aan alle klanten, waarborgen wij alle producten door ons 100% worden geproduceerd en zouden gecontroleerd worden met goede kwaliteit vóór verscheept aan klanten. 

 

 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

Wij konden uw module of sensor aanpassen & bestuurdersproduct volgens uw verschillende toepassingen, grootte en hoogten, zullen wij u met het technische raadplegen en opvolgende steunen. 

De aangepaste producten zijn=zullen= in uw standaardproductregelen, zullen door niemand worden vervangen. 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Met 10 meer jarenervaring, beheert het R&D-team de technologie van het kernoctrooi van de hardware en de software van de microgolfmodule. onze hoofdproducten zijn 5.8GHz-microgolfmodules, ON/OFF sensoren van de functiemicrogolf, dimmable sensoren 1-10V, sensor & bestuurder 2 in producten 1. De nieuwe generatie van intelligente controleproducten, die op de perfecte combinatie van draadloos WIFI wordt gebaseerd, Bluetooth-het voorzien van een netwerk en de motie ontdekken technologie, zullen groepscontrole, APP controle en statistiekenanalyse kunnen leveren. Allemaal zijn nu TUV RODE gediplomeerd cULusfcc van Ce. 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens