aboutus
lopende band

Er zijn 3 belangrijke SMT-lijnen van automatische de hoge snelheidsmachines van Panasonic; 3 testend ruimten van geëindigd - producten met automatisch het testen materiaal. De producten, van de eerste stap, met inbegrip van SMT en ONDERDOMPELING die, aan de laatste stappen van productie en het testen verwerken, zijn allen gedaan door ons. De kwaliteit en de productietijd zijn onder onze eigen controle.

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

OEM / ODM

Wij konden uw module of sensor aanpassen & bestuurdersproduct volgens uw verschillende toepassingen, grootte en hoogten, zullen wij u met het technische raadplegen en opvolgende steunen. 

De aangepaste producten zijn=zullen= in uw standaardproductregelen, zullen door niemand worden vervangen. 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

R & D

Met 10 meer jarenervaring, beheert het R&D-team de technologie van het kernoctrooi van de hardware en de software van de microgolfmodule. onze hoofdproducten zijn 5.8GHz-microgolfmodules, ON/OFF sensoren van de functiemicrogolf, dimmable sensoren 1-10V, sensor & bestuurder 2 in producten 1. De nieuwe generatie van intelligente die controleproducten, op de perfecte combinatie van draadloos WIFI wordt gebaseerd, Bluetooth-het voorzien van een netwerk en de motie ontdekken technologie, zullen groepscontrole, APP controle en statistiekenanalyse kunnen leveren. Allemaal zijn nu TUV RODE gediplomeerd cULusfcc van Ce. 

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

Contactgegevens