aboutus

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: HAISEN
Aantal werknemers: 180~210
Jaarlijkse omzet: 9,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

- Opgericht in Maart. 2013, de Technologieco. van Shenzhen HAISEN, Ltd is een professionele fabrikant van 5.8GHz-microgolfbewegingssensor geworden.

- Totaal ongeveer 220 mensen die, ongeveer 30 mensen in het R&D-team, het eerste echte team begonnen microgolfbewegingssensor hier werken.
- Met 10 meer jarenervaring in R&D, producerend en testend, kunnen wij de professionele OEM dienst voor antennemodule leveren en softweare/hardware van logicakring.
- Onze hoofdproducten, met inbegrip van ON/OFF sensoren, dimmable sensoren 1-10V, 12VDC-sensor, sensorbestuurder 2 in 1 en de highbay sensoren van IP65, hebben cUL, FCC, TUV, ROOD, van SAA en Ce-certificaten overgegaan.
- Onze integriteit, sterkte en kwaliteit ontvingen populaire recognation over de hele wereld van klanten.
- Hoop om u zeer spoedig te dienen. Samen, zullen wij tot de wereld een betere plaats maken.

 

-02-
Geschiedenis

Opgericht in 2013, is HAISEN een ervaren fabrikant geworden, die zich in R&D en productie van microgolfbewegingssensor en intelligente controle specialiseren. Met 10 meer jarenervaring, heeft R&D afd., productie afd. en kwaliteitscontroleteam de technologie van het kernoctrooi van de hardware en de software van de microgolfmodule beheerst. HAISEN is de industrie-universitair-onderzoek samenwerkingsbasis ook van Universiteit de Oost- van China Jiaotong. 

-03-
Dienst

- De microgolfbewegingssensor is verschillend van de andere verlichtingsproducten, is het technischer en ingewikkeld.

- Het ontwerp is belangrijk maar nooit de eerste kwestie u kunt ongeveer onderzoeken. De toepassing, echter, is meer wij moeten denken over.

- U zult een opties in onze standaardproductregelen vinden; natuurlijk kunnen wij het module of sensor & bestuurdersproduct volgens uw verschillende toepassingen aanpassen. 

- Wij zullen u altijd met het technische raadplegen en opvolgende steunen. 

-04-
Ons Team

HAISEN heeft een onafhankelijke fabriek van 5.400 vierkante meters, 18 mensen voor kwaliteitscontroleteam, 32 ingenieurs voor R&D afd., 10 mensen voor verkoopteam en 20 mensen voor verrichting en beheer. 

Contactgegevens