aboutus

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd

Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd Shenzhen Haisen Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: HAISEN
Aantal werknemers: 210~245
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-13,000,000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Opgericht in Maart, 2013, ervaart de Technologieco. van Shenzhen Haisen, Ltd de onverwacht krachtige groei en wordt een professionele fabrikant van 5.8GHz-microgolfbewegingssensor.

 

Wij concentreren ons bij de innovatie van slimme verlichtingscontrole met de belangrijkste producten van ON/OFF sensor, verduisterende sensor 1-10V, 12VDC-sensor, sensor&driver twee in één, de highbay sensor van IP65 en bluetooth voorzien van een netwerksensor die door UL, FCC, TUV, ROOD, SAA en Ce gediplomeerd zijn geweest.

 

Wij hebben de technologie van het kernoctrooi van microgolfmodules met zowel van software als hardware beheerst en ook de basis van de onderzoeksamenwerking van Universiteit de Oost- van China Jiaotong geworden.

 

-02-
Geschiedenis

Opgericht in 2013, heeft Haisen groeide krachtig om een professionele fabrikant met 220 werknemers te zijn, die zich in R&D van microgolfbewegingssensor en intelligente verlichtingscontrole specialiseren.

 

Met 30 mensen die meer dan 10 jaar van ervaring in R&D heeft, kunnen wij de professionele ODM&OEM-dienst voor antennemodule evenals software&hardware van logicakring leveren.

 

-03-
Dienst

De microgolfbewegingssensor is verschillend van de andere verlichtingsproducten wat technischer en ingewikkeld is. Wij overwegen meer over de toepassing evenals ontwerp voor onze klanten die heel wat opties wanneer het gaan door onze standaardproductregelen zullen vinden. Natuurlijk kunnen wij de module of de sensor aanpassen beschouwend met verschillende vereisten. Wij nemen onze naamgenoot synoniem met kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid die door klanten over de hele wereld is erkend.

 

-04-
Ons Team

Haisen heeft een correcte interne bestuurstructuur met 32 ingenieurs in R&D-team dat de pioniers van de industrie van de microgolfbewegingssensor omvat, 18 mensen voor kwaliteitscontrole en 10 mensen voor het sales&marketing die sterk technologische vooruitgang en industriële ontwikkeling bevordert. De bouw van een win-win ecosysteem met leveranciers, partners en universiteiten om banen voor lokale gemeenschappen tot stand te brengen. Wij zullen niet de historische kansen naleven dat The Times grootmoedig ons heeft gegeven, en wij zullen een slimmere wereld voor de interconnectie van alle dingen blijven bouwen.

 

-05-
Sustainability

Het is een opwindende tijd die in energierendement en duurzaamheid moet worden geïmpliceerd. In Haisen, maken wij deel uit van een groter beeld vanuit het perspectief van „het gebruiken van minder om meer“ te doen. Het is onze verantwoordelijkheid om de zeer recentste technologieën voor de meest veeleisende toepassingen te verstrekken waar de prestaties, de kwaliteit en de gezondheid werkelijk van belang zijn. Wij blijven aan de toekomst met een nadruk kijken op het leveren van de betrouwbaarste en hoogste kwaliteitsoplossingen aan klanten en het maximaliseren van energie - besparingen, die lifttijd verhogen omdat wij weten dat maakt wat wij doen een verschil voor energie - besparing en duurzaamheid in onze maatschappij.

 

Contactgegevens